CARMILHAN – CORABIA FANTOMĂ

Teatrul de Animație pentru copii și tineret Imaginario – secție a Teatrului “Toma Caragiu” – Ploiești

Adaptare după o poveste de Wilhelm Hauff
Regia și scenografia: Mihai Androne 
muzica: originala: Cosmin Cosma si Andrei Midisan
asistent regie: Costel Dobrescu
montaj audio-video: Ionut Antonescu

cu:
Lucian Orbean (Will), Nelu Neagoe (Casper), Costel Dobrescu (voinicul Colin), Lăcrămioara Bradoschi (matusa Emer), Paul Niculae (calugarul, capitanul), Ioana Rosu, Nuta Ilie, Ana Maria Orbean, Lizica Sterea (manuire papusi)

Recomandat copiilor cu varsta peste 6 ani

Un spectacol inspirat dintr-o legenda scotiana, „Carmilhan – Corabia fantoma” invita publicul de orice varsta sa reflecteze asupra valorilor autentice ale existentei umane.
Caspar si Will sunt doi frati pescari care duceau o viata linistita pe o insula izolata din Scotia. Zi dupa zi, isi petreceau timpul pescuind in apele marii si traind in armonie cu natura si cu oamenii din comunitate. Totul se schimba atunci cand Will descopera o bucata stralucitoare de aur, pe care o considera parte a unei comori scufundate. Urmandu-si impulsul care ajunge sa devina obsesie, tanarul ajunge sa dezlege misterul din spatele acestei bogatii, dar si ce presupune dobandirea ei.
In urma experientei traite, Will invata ca adevarata comora a vietii nu consta in lucruri materiale, ci in iubirea, respectul, compasiunea si generozitatea pe care le impartasim cu cei din jurul nostru.

Skip to content