CAPRA CU TREI IEZI

Capra cu trei iezi
scenariu liber de Gabriela Țopa după povestea lui Ion Creangă
Regia: Dan Țopa
Coregrafia: Rasmina Calbajos
Muzica originală: Radu Mihalache
Sound designer: Călin Țopa
Distribuția:
Capra: Camelia Ghinea / Cezara Crețu
Iedul mare/ Ursul: Sorin Fruntelată
Iedul mijlociu/ Papagalul: Andrada Samoilă
Iedul mic/ Iepurele: Ioana Dobrea
Lupul: Florin Ruicu

Spectacolul Capra cu trei iezi propune o abordare modernă asupra poveștii clasice, aducând în scenă noi personaje care colorează întreaga acțiune și care servesc la construirea unui final neașteptat.

Spectacolul nu urmărește povestea clasică. Iezii sunt îndrăzneți și curajoși, apare și Ursul care este întotdeauna alături de Capra îngrijorată de dispariția Iedului cel mare, însă Iepurașul și Papagalul animă atmosfera dansând și cântând în ritmuri vesele.
Spectacolul este complet. Are cântece, dans si multă animație, efecte sonore și efecte luminoase. Și pentru că orice poveste are un final fericit, și în povestea aceasta copiii vor înțelege diferența dintre Bine și Rău, cine pe cine păcălește, unde începe Binele și unde se sfârșește Răul.
Coloana sonoră a spectacolului, realizată de compozitorul Radu Mihalache, are tonuri și ritmuri vesele și moderne, refrene pe care copiii cu siguranță le vor fredona alături de personaje.
Mișcarea și dansul realizate de coregrafa Rasmina Calbajos oferă privitorului un spectacol muzical complet și plin de antren. (Ildiko Szendrei, expressdebanat.ro)

Durata: 50min
Recomandare vârstă: +3
Data premierei: 09.04.2022

Skip to content