Căutăm voluntari iubitori de teatru, energici și cu inițiativă!

🎭 Vrei să afli cum arată lumea culiselor? Cum se construiește un spectacol de teatru sau cum se organizează un festival? Dacă vrei să pătrunzi mai adânc în fascinanta lume a teatrului, indiferent de vârstă, noi te vrem în echipă.

🤩 Ce va trebui să faci? Să promovezi evenimentele (fie povestind prietenilor, fie pe rețelele de socializare sau prin flyere, afișe etc.), să ai grijă de invitați la festivalurile organizate de noi, să ajuți publicul cu informații, să filmezi sau să fotografiezi, să fii acel om dornic să ajute, iar dacă ai alte pasiuni să ni le spui, că cine știe cum vor putea fi de folos.

🤝 Ce oferim la schimb? Intrând în echipa noastră vei avea parte de intrare liberă la spectacole, întâlniri one-to-one cu actorii și cu alți artiști colaboratori ai Teatrului de Vest Reșița, ateliere organizate special pentru voi și multe altele.

Dacă îți surâde ideea, atunci trimite un e-mail la adresa teatrulresita@yahoo.com în care să continui propoziția „Vreau să fiu voluntar(ă) la Teatrul de Vest Reșița pentru că…”.

❗️Foarte important: să ne lași datele tale de contact (nume, email, telefon) și link către profilul de Facebook, dacă ai unul.

Termen de înscriere: 🗓 10 Iunie 2021

Skip to content