CURSURI DE TEATRU

Clubul de Teatru pentru Tineret isi deschide portile

Ca în orice artă, actoria are maeştri şi discipoli, predarea ştafetei generaţiei de tineri fiind nu doar o datorie de onoare, ci şi un imperativ pentru asigurarea viitorului în domeniu. În urma anunţului făcut de Teatrul de Vest Reşiţa pentru înscrierile în Clubul de Teatru pentru Tineret, săptămâna trecută au fost selectaţi 12 elevi. Cursurile de actorie vor fi coordonate de actriţa Camelia Ghinea şi managerul Florin Gabriel Ionescu şi se vor defăşura la sediul Teatrului, în fiecare luni, de la ora 18.00.

„Am cooptat deja 12 tineri la prima întâlnire, a spus managerul Florin Gabriel Ionescu. Noi am făcut anunţul în special pentru tineri din clasele IX- XI, dar deocamdată s-au înscris mai ales elevi de clasa a IX-a. Au venit 11 fete şi doar un băiat. Anunţul este încă valabil, mai aşteptăm elevi să vină la Teatru la înscrieri, luni, de la ora 18.00, în special băieţi, că acum avem prea multe fete“, a precizat managerul Teatrului de Vest.

În cadrul Clubului de Teatru pentru Tineret vor avea loc cursuri şi workshop-uri susţinute de regizorii şi coregrafii invitaţi ai Teatrului, iar la finalul anului se va realiza un spectacol care va fi inclus la festivalurile de profil prin susţinerea Teatrului. Cursurile se vor desfăşura la sediulTeatrului de Vest, în fiecare luni, de la ora 18.00, atât cursurile, cât şi înscrierile fiind gratuite.

 

Luni ,21 ianuarie de la ora 18, Teatrul de Vest Reșița începe înscrierile pentrut Clubul de Teatru pentru Tineret, cursuri coordonate de actrița Camelia Ghinea și managerul Florin Gabriel Ionescu.

Vor avea loc cursuri de actorie și workshop-uri susținute de regizorii și coregrafii invitați ai teatrului.

La finalul anului se va realiza un spectacol a cărui participare în festivalurile de profil va fi susținută de către teatru.

Cursurile vor avea loc în fiecare luni de la ora 18.

Înscrierile și cursurile sunt GRATUITE!

Sunt așteptați elevi de clasele 9 – 11.