4 IUNIE

SCUFIŢA URBANĂ-SPECTACOL INTERACTIV

TEATRUL PE ROTI,ARAD

Adaptare liberă după basmul Scufița Rosie de Charles Perrault.

Distribuție:

NUȚI DOROBANȚU

SORIN DOROBANȚU

Spectacolul Scufita Rosie urbana este o poveste clasica pusa in scena intr-o varianta moderna in care eroina noastra are de infruntat in drumul ei spre casuta bunicii, jungla urbana. Strazi intortocheate, semafoare dar si magazine cu vitrine ademenitoare o fac sa zaboveasca putin prea mult in drumul ei, timp in care Lupul-motociclist… Noroc cu d-nul politist care este intotdeauna la datorie si le salveaza pe Scufita Rosie si pe bunicuta ei din burta Lupului.

Spectacolul combina marioneta cu fire cu papusi din burete de talie mare si momente vesele de pantomima si jonglerie.

TEATRUL DE VEST REȘIȚA ORA 10:00 / ORA 12:00

 

CEATA LUI NĂZDRĂVĂNICĂ

COMPANIA “NIROS” ARAD

Ceata lui Năzdrăvănică este un show interactiv de divertisment ce se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani. Năzdrăvănică este un băiat care își dorește ca toți copii care sunt alături de el să devină membrii ai cetei sale, iar împreună vor lua parte la numeroase aventuri. .

CASA DE CULTURĂ OȚELU ROȘU, ORA:11:00

PUNGUȚA CU DOI BANI

TEATRUL ‘’ANTON PANN’’ RÂMNICU VÂLCEA

Punguţa cu doi bani” este o adaptare a cunoscutei povești în care Cocoșul, alungat de la curtea Moșneagului, trece prin mai multe peripeții. Baba îl îndeamnă pe Moșneag să-și bată cocoșul și să-l alunge din ogradă, neștiind că îl va face pe Cocoș să pornească în aventura vieții lui. Copiii învață din acest spectacol să fie loiali și curajoși, află că mintea poate să rezolve orice problemă și perseverența asigură succesul.

4 IUNIE, CASA DE CULTURĂ ORAVIŢA, ORA 10:00

 

 

GĂSCĂNELUL LĂUDAROS

TEATRUL ‘’ANTON PANN’’ RÂMNICU VÂLCEA
un spectacol de Maria Gornic.

Actorii păpușari: Viorica StamateMarina Muntean, Felicia Ștefan (Comy Comyna), Mioara DospinaMarinela Tataru , și Cristian Bulagea .

În acest spectacol veți recunoaște vocile actorilor: Iulia Antonie, Lidia Stratulat, Maria Gornic, Cătălin Vieru, Marina Munteanu și Olimpiu Blaj.
Regia tehnică: Doru Perpelea (Art Domino)

”Gâscănelul lăudăros” este povestea un pui de gâscă foarte răsfățat și obraznic. Prietenia lui cu Măriuca, o fetiţă cuminte şi binecrescută, și bineînteles cu ajutorul copiilor din sală care îl salvează dintr-o situaţie fără ieşire, îl va transforma pe eroul nostru într-un prieten adevărat, un prieten de nădejde.

CASA DE CULTURA CARAȘOVA, ORA 14:00

 

SUPERNOVA Digital PLANETARIUM este cel mai mare DOM – PLANETARIU din România, cu un ecran de 16 m diametru.

Sistemul avansat de proiecţie laser la rezoluţie 4K oferă imagini uimitoare care proiectate special pe ecranul sferic crează o senzaţie fascinantă și memorabilă, astfel mii de copii vor avea ocazia să descopere misterele universului cu ajutorul unui sistem de proiecţie ce beneficiază de tehnologie digitală avansată.

În cadrul spectacolului organizat, copii vor putea urmări în interiorul Planetariului proiecții educative despre formarea Sistemul Solar și multe altele.
Fie că vorbim de o călătorie în UNIVERS, în OCEANE, pe TERRA, în era DINOZAURILOR sau simulăm zborul şi bolta cerească, senzaţia este că faci parte din subiectul filmului deoarece ecranul de 360 de grade te inconjoară şi îţi oferă surprize în mişcare în fiecare secundă.!

Ne așteptăm ca SUPERNOVA Digital PLANETARIUM în cadrul festivalului de la Reșița, să fie un eveniment de excepție.

10:00 – 13:00 & 17:00 – 20:00 – PROIECTII 4K laser

20:00-22:00 – CONCERTE

 

Program:

Sâmbătă, 1 Iunie 2019
20:00 – 22:00
Muzica electronica Tibi Lorincz & Cristi Iakab Jr.

Duminică, 2 Iunie 2019
20:00 – 22:00
Concert Maryliss

Luni, 3 Iunie 2019
20:00 – 22:00
Karaoke

Marţi, 4 Iunie 2019
20:00 – 22:00
Dean Bowman & The Road Band

Miercuri, 5 Iunie 2019
20:00 – 22:00
Seara Populara cu Ramona Vita si formatia

Joi, 6 Iunie 2019
20:00 – 22:00
Dorian Ianos & Akustika

Vineri, 7 Iunie 2019
20:00 – 22:00
Cristi Iakab & The Road Band

Sâmbătă, 8 Iunie 2019
20:00 – 22:00
The End Party cu DJ Tibi Lorincz